Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Husa plněná jablky

fotka Husa plněná jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Husa plněná jablky:

1 mladá husa  | 4-5 navinulých jablek  | 1 lžička rozmarýnu  | sůl  | 1 lžíce kmínu

Postup přípravy receptu Husa plněná jablky:

Vykuchanou husu omyjeme a očistíme od zbytků brk. Dutinu vysypeme solí a jemně podrceného rozmarýnu. Naplníme ji omytými, na čtvrtky nakrájenými jablky. Otvor zašijeme. Husu dáme na pekáč, vložíme do předehřáté trouby a odkrytou pečeme 10 minut. Pak ji podlijeme horkou vodou, posypeme solí a kmínem a zakrytou pečeme mírně asi 1 hodinu. Během pečení občas zkontrolujeme a případně podle potřeby podlijeme. Husu na tučných místech několikrát propíchneme vidličkou. Dopečeme ji bez pokličky dozlatova, podle potřeby podléváme a malou naběračkou odebíráme vypečené sádlo. Podáváme s bramborovými či jinými knedlíky a zelím.


Fotky receptu Husa plněná jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husa plněná jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !