Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Husarská roláda

fotka Husarská roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Husarská roláda:

500 g vepřového bůčku  | 200 g vepř. plecka  |  sůl  |  drcený kmín  |  mletou červenou papriku  | 2 stroužky česneku  | 70 g uzené klobásy  |  tuk  |  masový vývar  | 30 g hl. mouky  | 1 čaj. lžičku rajského protlaku

Postup přípravy receptu Husarská roláda:

Bůček vykostíme, rozkrojíme na široký plát a naklepeme. Maso z plecka pomeleme, osolíme, přidáme drcený kmín, mletou papriku, rozetřený česnek. Uzenou klobásu pokrájíme na kostky a promícháme se směsí. Takto připravenou směs natíráme na bůček, svineme jej, převážeme nití, opražíme na tuku ze všech stran, podlijeme vývarem a upečeme do měkka. Upečené maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme, přecedíme a dochutíme čajovou lžičkou rajského protlaku. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Husarská roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husarská roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !