Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husí prsa v hrášku

fotka Husí prsa v hrášku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Husí prsa v hrášku:

1 husí prsa  | 3 lžíce sádla  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce červeného dezertního vína  | šálek drůbežího vývaru  | 100 g konzervovaného hrášku  | půl lžičky Glutasolu  | 2 lžíce máčeného škrobu  | 3 stroužky česneku  |  sůl  | špetka tlučeného pepře

Postup přípravy receptu Husí prsa v hrášku:

Prsa nepříliš tučné husy nakrájíme na plátky a promícháme se solí a máčeným škrobem. V rozpáleném sádle plátky do zlatova osmahneme, zalijeme vývarem, ochutíme vínem, pepřem, sójovou omáčkou, přiklopíme a zvolna dusíme na mírném ohni do měkka. Poté přidáme scezený sterilovaný hrášek, Glutasol, podle chuti osolíme, zahustíme máčeným škrobem a při opatrném míchání dohotovíme. Povrch hotového pokrmu posypeme drobně sekaným česnekem.


Fotky receptu Husí prsa v hrášku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husí prsa v hrášku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !