Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Husí stehna s jedlými kaštany

fotka Husí stehna s jedlými kaštany
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Husí stehna s jedlými kaštany:

8 husích stehen  |  sůl, pepř, mletá paprika  | 600 g jedlých kaštanů v konzervě  | 1/2 kg brambor  | 250 g šalotky  | 3 jablka  | 2 snítky rozmarýnu  | 250 ml jablečné šťávy  | 125 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Husí stehna s jedlými kaštany:

Troubu předehřejeme na 150 °C. Stehna omy­jeme a osušíme, vetřeme do nich sůl, pepř a papriku. Vložíme do pekáče a pečeme v troubě asi 2 hodiny. Podle potřeby podléváme horkou vodou. Kaštany scedíme. Brambory oloupeme, omyjeme a rozčtvrtíme. Šalotku oloupeme a rozpůlíme. Jablka omyje­me, rozčtvrtíme a vyřízneme jádřince. Dužinu nakrájíme na dílky. Rozmarýn omyjeme a natrháme na lístky. Po 60 min. pečení pňdáme ke stehnům kaštany, brambory, jablka a rozmarýn. Přilijeme jablečnou šťávu a víno, okořeníme. Pak pečeme ještě 1 hod.


Fotky receptu Husí stehna s jedlými kaštany:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Husí stehna s jedlými kaštany
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !