Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou

fotka Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:

2-3 stonky hladké petrželky (může být i kudrnka)  | 200g žampiónů  | 2 lžíce oleje  | 1 sáček KNORR Slepičí polévky  | 4 lžíce nastrouhaného sýra (například ementálu)  | 150g zeleninové směsi (hrášek, kukuřice, květák, mrkev) – čerstvá nebo mražená

Postup přípravy receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:

1. Petrželku omyjeme a osušíme. Jednotlivé lístky otrháme ze stonku a najemno nasekáme.

2. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na rozpáleném oleji. 1 litr vody přivedeme k varu, přidáme KNORR Slepičí polévku. Přidáme směs zeleninky, žampióny a na mírném ohni za občasného míchání vaříme 5 minut.


3. Slepičí polévku rozdělíme na 4 talíře a do každého přidáme 1 vrchovatou lžíci nastrouhaného sýra, který se v horké polévce pěkně roztaví. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.


Fotky receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !