Použité suroviny receptu Ile flottante au caramel:
4 vejce
| 250 g cukru krupice
| 400 ml mléka
| vanilka
Postup přípravy receptu Ile flottante au caramel:
Vložte 100 g cukru do kastrolu se lžící vody. Cukr rozpusťte a nalijte na dno piškotové formy. Utřete sníh, do kterého budete postupně vmíchávat 100 g cukru. Nalijte do formy a poduste 15 minut v pařníku. Nechte vychladnout. Zahřejte mléko se 100 g cukru a vanilkou. Nalijte mléko na žloutky a celou dobu třete. Nalijte zpět do kastrolu a zahřejte, celou dobu míchejte, dokud se pudink nezahustí. Nesmí se vařit. Prosejte. Nechte vychladnout. Vyklopte pudink na talíř s crème anglaise kolem dokola.
Fotky receptu Ile flottante au caramel:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!