Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ile flottante au caramel

fotka Ile flottante au caramel
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ile flottante au caramel:

4 vejce  | 250 g cukru krupice  | 400 ml mléka  |  vanilka

Postup přípravy receptu Ile flottante au caramel:

Vložte 100 g cukru do kastrolu se lžící vody. Cukr rozpusťte a nalijte na dno piškotové formy. Utřete sníh, do kterého budete postupně vmíchávat 100 g cukru. Nalijte do formy a poduste 15 minut v pařníku. Nechte vychladnout. Zahřejte mléko se 100 g cukru a vanilkou. Nalijte mléko na žloutky a celou dobu třete. Nalijte zpět do kastrolu a zahřejte, celou dobu míchejte, dokud se pudink nezahustí. Nesmí se vařit. Prosejte. Nechte vychladnout. Vyklopte pudink na talíř s crème anglaise kolem dokola.


Fotky receptu Ile flottante au caramel:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ile flottante au caramel
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !