Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Indické kuře se zakysanou smetanou

fotka Indické kuře se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Indické kuře se zakysanou smetanou:

400 g kuřecích prsou  | 250 ml zakysané smetany  |  garam masala  |  nové koření  |  bobkový list  |  chilli papričky  |  sůl  |  pepř  | 4-5 stroužků česneku  | 1-2 cibule  | 50 ml pomerančové št´ávy z čerstvého pomeranče  | 100 ml oleje  | 200 ml kuřecího vývaru

Postup přípravy receptu Indické kuře se zakysanou smetanou:

Na pánev s rozpáleným olejem vložíme nakrájený česnek a cibuli, zlehka osmahneme, přidáme na kostky nakrájená kuřecí prsa a osmažíme dozlatova. Podlijeme, přidáme bobkový list, nové koření, sůl ,pepř a garam masalu. Dusíme a nakonec vmícháme zakysanou smetanu a pokrájené chilli. Po odstavení přilijeme pomerančovou šťávu.


Fotky receptu Indické kuře se zakysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Indické kuře se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !