500 g telecího nebo vepřového masa
| 1/2 balení KNORR Indické/Tandoori Marinády
| 2 kostky KNORR zeleninového bujónu
| 250 g dlouhozrnné rýže
| 450 g čerstvého špenátu nebo
| 300 g mraženého listového špenátu
| 300 g čerstvého nebo kompotového ananasu
| 1 cibule
| olej
Postup přípravy receptu Indický rýžový hrnec:
1/ Maso nakrájíme na nudličky a vložíme do většího hrnce. Posypeme 1/2 balení KNORR Indické/Tandoori marinády a zalijeme 4 lžícemi oleje. Důkladně promícháme a necháme 30 minut odležet. Poté přidáme nadrobno nasekanou cibuli a zprudka opečeme.
2/ Přidáme rýži a zalijeme 1 litrem vody. Přivedeme k varu a vmícháme zeleninový bujón. Pak přikryjeme pokličkou a na mírném plameni dusíme 20 minut.
3/ Špenát omyjeme a nakrájíme na nudličky (mrazený špenát rozmrazíme). Vmícháme do rýžové směsi a dusíme dalších 5 minut.
4/ Nakonec vmícháme do hrnce kousky ananasu a prohřejeme.
Fotky receptu Indický rýžový hrnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!