Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Irské jehněčí

fotka Irské jehněčí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Irské jehněčí:

1 bobkový list  | 1 kg kotlety jehněčí  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 2 ks cibule  | dle chuti: tymián  | 1 kg brambory  | 500 ml voda  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Irské jehněčí:

Do zapékací misky dáme polovičku brambor, které jsme si nakrájeli na plátky, pokryjeme polovičkou nakrájené cibule a na ni dáme osolené a opepřené kotlety, petrželku, tymián, bobkový list. Na to poklademe zbytek cibule a brambor, všechny vrstvy osolíme a opepříme. Zalijeme vodou tak, aby byla mísa plná a zakryté dusíme v troubě na 160 st. asi dvě a půl hodiny, dokud maso i brambory nejsou měkké. Potom pokrm doděláme bez pokličky asi 30 minut, aby brambory zhnědly.



Fotky receptu Irské jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Irské jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !