Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Irské jehněčí

fotka Irské jehněčí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Irské jehněčí:

1 bobkový list  | 1 kg kotlety jehněčí  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 2 ks cibule  | dle chuti: tymián  | 1 kg brambory  | 500 ml voda  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Irské jehněčí:

Do zapékací misky dáme polovičku brambor, které jsme si nakrájeli na plátky, pokryjeme polovičkou nakrájené cibule a na ni dáme osolené a opepřené kotlety, petrželku, tymián, bobkový list. Na to poklademe zbytek cibule a brambor, všechny vrstvy osolíme a opepříme. Zalijeme vodou tak, aby byla mísa plná a zakryté dusíme v troubě na 160 st. asi dvě a půl hodiny, dokud maso i brambory nejsou měkké. Potom pokrm doděláme bez pokličky asi 30 minut, aby brambory zhnědly.



Fotky receptu Irské jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Irské jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !