Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.09. 2017
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Italská slepičí polévka

fotka Italská slepičí polévka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 175 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Italská slepičí polévka:

1 slepice i s vnitřnostmi  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  | 4 rajčata  | špetka muškátového květu  |  sůl

Postup přípravy receptu Italská slepičí polévka:

Očištěnou a vykuchanou slepici vložíme do osolené vody, přidáme oprané a pokrájené vnitřnosti, kolečka cibule, plátky česneku, opepříme. Vaříme na mírném ohni, dokud není slepičí maso měkké. Pak slepici vyjmeme, maso obereme a nakrájíme. Vložíme zpět do scezeného vývaru. Přidáme plátky oloupaných spařených rajčat a polévku ochutíme špetkou muškátového květu. Před podáváním můžeme vložit vařené těstovinové nudle. Porce na talířích zdobíme čerstvou nebo sušenou petrželkou.


Fotky receptu Italská slepičí polévka:

Italská slepičí polévka
Fotky vložil: Vlaďuša 
Hodnocení receptu Italská slepičí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !