Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.12. 2018
Dnes má svátek Julie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Italské špagety po horalsku

fotka Italské špagety po horalsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Italské špagety po horalsku:

1 balíček špaget  | 30 g sušených hub  | 300 g hrachu  | 50 g uzené slaniny  | 50 g másla  | 150 g mletého masa  | 1 dcl červeného vína  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | svazek zelené petrželky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Italské špagety po horalsku:

Hrách přes noc namáčíme ve vodě, houby jen půl hodiny. Na másle rozpustíme kostky slaniny, přidáme maso a osmahneme. Přidáme dobře omytý hrách a houby. Smažíme na omastku, pak zalijeme vínem a mícháme až se vypaří. Přidáme rajčatový protlak rozředěný skleničkou vody a vaříme asi dvě hodiny na mírném plameni. Občas podléváme vodou, ale velmi opatrně. Nakonec přidáme uvařené špagety, sůl, pepř a sekanou petrželku.


Fotky receptu Italské špagety po horalsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské špagety po horalsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !