Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečná bábovka z krupice

fotka Jablečná bábovka z krupice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablečná bábovka z krupice:

300 g strouhaných jablek  | 300 g moučkového cukru  | 3 žloutky  | 200 g dětské krupičky  | 2 lžíce kakaa  | 3 bílky na sníh  | 1/2 prášku do pečiva  | 1 lžíce strouhaných vlašských ořechů  | 1 hrst rozinek  | dle potřeby: tuk a mouka na formu

Postup přípravy receptu Jablečná bábovka z krupice:

Všechny suroviny kromě kakaa smícháme v hladké těsto, které rozdělíme na dbě poloviny. Jednu polovinu vlijeme do vymazané a vysypané formy. Do druhé poloviny vsypeme kakao a nalijeme na světlé těsto. Pečeme při 180 °C asi 45 minut.


Fotky receptu Jablečná bábovka z krupice:

Jablečná bábovka z krupice
Jablečná bábovka z krupice
Jablečná bábovka z krupice
Jablečná bábovka z krupice
Jablečná bábovka z krupice
Jablečná bábovka z krupice
Fotky vložil: Natural,hlouskova 
Hodnocení receptu Jablečná bábovka z krupice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !