Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečná roláda

fotka Jablečná roláda
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Jablečná roláda:

4 ks vejce  | 180 g cukr krupice  | 7 lžic hladká mouka  | 5 ks jablek  |  cukr na jablka  |  skořice

Postup přípravy receptu Jablečná roláda:

Ušleháme vejce s cukrem a přidáme mouku. Plech vyložíme papírem na pečení, na něj nastrouháme jablka, ocukrujeme je a posypeme skořicí. Pak jablka zalijeme těstem, pečeme při 170 °C. Po upečení těsto vyklopíme a srolujeme je, nakonec jablečnou roládu posypeme cukrem.


Fotky receptu Jablečná roláda:

Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Jablečná roláda
Fotky vložil: VendaD,vilka,Natural 
Hodnocení receptu Jablečná roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !