Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečný chlebíček hrnkový

fotka Jablečný chlebíček hrnkový
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

1/2 hrnku oleje (1 hrnek = 250ml)  | 3 žloutky  | 1 hrnek cukru krupice  | 6 lžic vody  | 3 jablka  | 1 hrnek hladké mouky  | 1 hrnek hrubé mouky  | 1/2sáčku vanilového pudinku  | 1 hrnek sekaných ořechů a suš. rozinek  | 1 lžička kypřícího prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

Olej, cukr a žloutky vyšleháme do pěny, přidáme vodu, nahrubo nastrouhaná jablka, oba druhy mouky, pudinkový prášek, prášek do pečiva, ořechy a rozinky. Nakonec vmícháme sníh z bílků.
Pečeme ve vymazané a vysypané chlebíčkové formě při teplotě 170°C asi 40 min.
Ořechy můžeme nahradit mandlemi, pistáciemi.. Rozinky jakýmkoliv sušeným ovocem.


Fotky receptu Jablečný chlebíček hrnkový:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný chlebíček hrnkový
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !