Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný džem s kávou

fotka Jablečný džem s kávou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jablečný džem s kávou:

600 g jablek  | 250 ml 100% jablečného moštu nebo džusu  | 2 polévkové lžíce instantní kávy  | 150 ml vaječného koňaku  | 1 bal íček Gelfix Klasik 1:1 Dr.Oetker  | 1000 g cukru  |  mletá skořice  |  mletý hřebíček

Postup přípravy receptu Jablečný džem s kávou:

Jablka omyjeme, oloupeme, nastrouháme a navážíme (600 g). Jablka, jablečný mošt, instantní kávu, vaječný koňak a koření dáme do hrnce. Obsah sáčku Gelfix Klasik 1:1 nejprve smícháme se 2 PL naváženého cukru a poté promícháme s ovocem. Vše přivedeme za stálého míchání k varu. Jakmile se hmota začne vařit, přidáme zbývající cukr. Za stálého míchání znovu přivedeme k varu a necháme minimálně 5 minut povařit, přičemž stále mícháme. Poté sejmeme z plotny, případnou pěnu sebereme a jablečný džem ihned plníme po okraj do připravených sklenic. Uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme přibližně 5 minut stát na víčku.


Fotky receptu Jablečný džem s kávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný džem s kávou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !