Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný koláč s irskou whisky

fotka Jablečný koláč s irskou whisky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jablečný koláč s irskou whisky:

60 g moučkového cukru  | 120 g tuku  | 170 g hladké mouky  | 2 vejce  | 1 kg jablek  | 100 g krystalového cukru  |  mletá skořice  |  muškátový květ  | 3 lžíce medu  | 500 g šlehačky  | 2 ztužovače  | 4 cl whisky  | 25 g másla  | 25 g hrubé mouky  | 30 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Jablečný koláč s irskou whisky:

Cukr, tuk a vejce rozmícháme, přidáme mouku a vytvoříme hladké těsto. Vyválíme a vložíme do koláčové formy. Jablka očistíme a nastrouháme na plátky. Přidáme cukr, skořici, muškátový květ a med. Uložíme na těsto. Na vrch rozmrvíme mrveničku připravenou z mouky, cukru a tuku. Pečeme při 180 stupních asi 30 minut. Po upečení vychlazený koláč nakrájíme a ozdobíme vyšlehanou šlehačkou s whisky. Posypeme skořicí.


Fotky receptu Jablečný koláč s irskou whisky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný koláč s irskou whisky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !