Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.03. 2019
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečný koláč z nekynutého těsta

fotka Jablečný koláč z nekynutého těsta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jablečný koláč z nekynutého těsta:

100 g cukru moučka  |  skořice  | 1 citron  | 50 g másla  | 400 g jablek  | těsto  | 125 g tuku  | 500 g hladké mouky  | 100 ml mléka

Postup přípravy receptu Jablečný koláč z nekynutého těsta:

Smísíme změklý tuk, hladkou mouku a mléko. Vypracované těsto lze bez podsypávání moukou vyválet mezi 2 pečícími papíry.

Povrch těsta posypeme jablky, která jsou oloupaná a nakrájená na plátky. Vrstva jablek se pocukruje moučkovým cukrem, dále posypeme skořicí a poklademe plátky másla. Jablka lze ještě zakapat citronem.

Jablečný koláč z nekynutého těsta pečeme v troubě, dokud okraje koláče nezačnou hnědnout.


Fotky receptu Jablečný koláč z nekynutého těsta:

Jablečný koláč z nekynutého těsta
Jablečný koláč z nekynutého těsta
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Jablečný koláč z nekynutého těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !