Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny 2014/2015Školní rok a prázdniny 2014/2015 Do kin se chystá nový český film ŠťastnáDo kin se chystá nový český film Šťastná
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.10. 2014
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Jak zdravě zhubnout? Nechte si vytvořit dietní plán – dietní jídelníček na hubnutí výživovými poradci centra Wellnessia.
Nabízíme lázeňské pobyty a wellness procedury pro vaši relaxaci.

Jablečný perník

fotka Jablečný perník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný perník:

2 hrnky strouhaných jablek  | 2b hrnky polohrubé mouky  | 2 hrnky cukru  | 1 hrnrk oleje  | 3 lžíce kakaa  | 1 prášek do pečiva  | 2 vejce  | 1 prášek do perníku

Postup přípravy receptu Jablečný perník:

Do mísy dáme nastrouhaná jablka na hrubo, přidáme mouku, cukr, kakao, prášek do pečiva i perníku, pak vejce i olej. Vypracujeme těsto, když je moc tuhý přidáme vodu nebo mléko. Můžeme přidat oříšky nebo kandované ovoce. těsto vlijeme na vymaštěný, pomoučněný plech a pečeme při 180°C.

Fotky receptu Jablečný perník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip
Spodní prádlo Astratex.cz - Vyberte si ty nejlepší kousky z kolekce spodního prádla 2013 ještě dnes!
Láká Vás dovolená v řecku? Zkuste specialistu na řecko – Greece-tours.cz
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !