Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný perník s polevou

fotka Jablečný perník s polevou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablečný perník s polevou:

350g jablek  | 350g polohrubé mouky  | 250g cukru  | 2 vejce  | 2,5dl mléka  | 1dl oleje  | 1 sáček kypřícího prášku do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 1-2 lžičky perníkvého koření  | tuk na vymazání a hrubá mouka na vysypání formy  | strouhaný kokos na posypání  | Poleva:  | 150g moučkového cukru  | 50g másla  | 2 lžíce kakaa  | 2 lžíce rumu  | 2 lžíce horké vody

Postup přípravy receptu Jablečný perník s polevou:

V míse smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, mléko, olej, kakao a perníkové koření a vypracujeme řidší těsto. Jablka oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a vmícháme do těsta. Připravené těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy nebo hlubšího pekáče a v troubě vyhřáté na 180°C pečeme asi 30 minut. Všechny přísady na polevu umícháme ve vodní lázni dohladka. Polevu nalijeme na prochladlý perník, který potom ještě posypeme strouhaným kokosem a necháme vychladnout.


Fotky receptu Jablečný perník s polevou:

Jablečný perník s polevou
Fotky vložil: jelena 
Hodnocení receptu Jablečný perník s polevou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !