Postup přípravy receptu Jablečný salát se špenátem a rybou:
Filety z lososa nakrájíme na kousky a promícháme se solí a cukrem. Necháme odležet a mezitím si nachystáme zálivku, kterou připravíme promícháním oleje, octa, vody a medu. Mícháme, dokud se med nerozpustí. Potom přidáme hořčici s nasekaným koprem a osolíme.
Listy salátu a špenátu natrháme na menší kousky. Jablka nakrájíme na plátky, které pokapeme citronem. Odleženého lososa opečeme na 2 lžících oleje do zlatova. V servírovací misce opatrně promícháme plátky jablek s listy salátu a špenátu, přidáme opečeného lososa a přelijeme připravenou zálivkou.
Fotky receptu Jablečný salát se špenátem a rybou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!