Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablečný závin ze sádla

fotka Jablečný závin ze sádla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Jablečný závin ze sádla:

1 kg hladké mouky  | 1/2 l světlého piva  | 1/4 kg sádla  | náplň:  | dle chuti: jablka, cukr, skořice, rozinky a strouhaný kokos

Postup přípravy receptu Jablečný závin ze sádla:

Z mouky, sádla a piva zpracujeme těsto, které rozdělíme na čtyři díly a rozválíme. Naplníme a zavineme. Pomažeme rozpuštěnou Herou. Pečeme při 200°C do růžova. Toto těsto je velice dobré-křupavé.


Fotky receptu Jablečný závin ze sádla:

Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Jablečný závin ze sádla
Fotky vložil: hlouskova,Natural,damami,hanina51 
Hodnocení receptu Jablečný závin ze sádla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !