Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablíčkové hromádky se skořicí

fotka Jablíčkové hromádky se skořicí
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jablíčkové hromádky se skořicí:

250 g másla  | 150 g moučk. cukru  | 1 balíček van. cukru  | 4 vejce  | 400 g hladké mouky  | 1/2 lžičky skořice  | 1 pr. do peč.  | 1 kg jablek nastrouhaných nahrubo

Postup přípravy receptu Jablíčkové hromádky se skořicí:

Šlehačem ušleháme změklé máslo, vejce, cukr, van. cukr. Postupně přidáváme prosátou hladkou mouku smíchanou s práškem do pečiva a skořicí a nakonec jablka. Lžící vykrajujeme kopečky, které klademe na vymazaný plech, či plech s pečícím papírem. Pečeme asi tak 20 minut při 200 stupních do zlatova - poznáte podle oka. Hotové pocukrujeme moučkovým cukrem a baštíme. Je to úžasný. Z poloviční dávky je tak 22-25 placiček. V sezoně lze místo jablek dát hrušky a je to také výborné.


Fotky receptu Jablíčkové hromádky se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablíčkové hromádky se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !