Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka na způsob okurek

fotka Jablka na způsob okurek
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Jablka na způsob okurek:

malá zralá jablíčka  |  ocet nebo citronová šťáva podle potřeby  | koření do každé sklenice  | 2 kuličky nového koření  | 1 bobkový list  | 2 zrnka pepř  | 1 lžičku hořčičného semínka  | Nálev:  | 1,75 l vody  | 6 dl octa  | 170 g krupicového cukru  | 80 g soli  | 20 tablet umělého sladidla (sacharinu)

Postup přípravy receptu Jablka na způsob okurek:

Jablíčka dobře omyjeme, stopky ponecháme a "bubáky" odkrojíme. Větší plody rozpůlíme a řeznou plochu potřeme octem nebo citronovou šťávou. Vodu svaříme s octem, cukrem a solí, na závěr přidáme umělé sladidlo, které brání kvašení, a nálev necháme částečně vychladnout. Jablka spolu s kořením naskládáme do čistých zavařovacích sklenic a zalijeme je vlažným nálevem. Sklenice uzavřeme a sterilizujeme podle velikosti 10-15 minut při teplotě 85c.


Fotky receptu Jablka na způsob okurek:

Jablka na způsob okurek
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Jablka na způsob okurek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !