Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.01. 2018
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablka plněná červeným zelím

fotka Jablka plněná červeným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jablka plněná červeným zelím:

1 malá hlávka červeného zelí  | 8 jablek  |  voda  |  ocet  | 2 lžíce sádla  | 1 cibule  | 1 dl bílého vína  |  cukr  |  sůl

Postup přípravy receptu Jablka plněná červeným zelím:

Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku a pak přidáme nadrobno nakrájené zelí, sůl, cukr, víno. Vše podusíme do poloměkka. Nyní si oloupeme jablka, vykrojíme z nich jádřinec, rozložíme je do zapékací misky a naplníme podušeným zelím. Zapečeme v mírně vyhřáté troubě tak, aby byla dostatečně měkká. Pozor, nesmějí se však rozpadnout.
Takto připravená jablka se podávají k pečenému masu - kachnímu, bažantímu, vepřovému.





Fotky receptu Jablka plněná červeným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka plněná červeným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !