Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka plněná červeným zelím

fotka Jablka plněná červeným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jablka plněná červeným zelím:

1 malá hlávka červeného zelí  | 8 jablek  |  voda  |  ocet  | 2 lžíce sádla  | 1 cibule  | 1 dl bílého vína  |  cukr  |  sůl

Postup přípravy receptu Jablka plněná červeným zelím:

Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku a pak přidáme nadrobno nakrájené zelí, sůl, cukr, víno. Vše podusíme do poloměkka. Nyní si oloupeme jablka, vykrojíme z nich jádřinec, rozložíme je do zapékací misky a naplníme podušeným zelím. Zapečeme v mírně vyhřáté troubě tak, aby byla dostatečně měkká. Pozor, nesmějí se však rozpadnout.
Takto připravená jablka se podávají k pečenému masu - kachnímu, bažantímu, vepřovému.





Fotky receptu Jablka plněná červeným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka plněná červeným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle