Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.08. 2019
Dnes má svátek Bohuslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablka v červeném víně se šlehačkou

fotka Jablka v červeném víně se šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jablka v červeném víně se šlehačkou:

1 kg jablek  | 100 g másla  |  mletá skořice  | 100 g moučkového cukru  | 2 dl červeného vína  |  šlehačka  |  ořechy  |  čokoláda na ozdobení

Postup přípravy receptu Jablka v červeném víně se šlehačkou:

Očištěná jablka nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme jablka, opečeme, posypeme skořicí a cukrem, polejeme vínem a udusíme doměkka. Vychladlá jablka upravíme na mísu a ozdobíme šlehačkou, sekanými ořechy a čokoládou.


Fotky receptu Jablka v červeném víně se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka v červeném víně se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !