Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka ve vanilkovém krému

fotka Jablka ve vanilkovém krému
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jablka ve vanilkovém krému:

4 jablka  | meruňková marmeláda  | 1/2 l mléka  | 100 g práškového cukru  | 20 g maizeny  | 2 žloutky  | 1 balíček vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Jablka ve vanilkovém krému:

Jablka oloupeme, rozkrojíme na poloviny, zbavíme jader a upečeme ve vyhřáté troubě. Upečená jablka naplníme meruňkovou marmeládou a uložíme na skleněné misky. Ve 4 dl mléka rozmícháme práškový a vanilkový cukr, uvedeme do varu a za stálého míchání přidáme ve zbytku mléka rozmíchanou maizenu a žloutky. Hotový krém necháme vychladnout, občas zamícháme a nalejeme na připravená jablka. Jablka můžeme ozdobit bílkovým sněhem a ořechovými jádry. Podáváme vychlazená.


Fotky receptu Jablka ve vanilkovém krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka ve vanilkovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !