Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkové řezy se sněhovou čepicí

fotka Jablkové řezy se sněhovou čepicí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jablkové řezy se sněhovou čepicí:

210 g hl.mouky  | 140 g másla  | 70 g moučkového cukru  | 2 žloutky  | 600 g jablek  |  cukr podle chuti  | 2 bílky  | 140 g pískového cukru

Postup přípravy receptu Jablkové řezy se sněhovou čepicí:

Z mouky, másla, cukru a žloutků, udělejte těsto, zabalte ho nechte chvíli odpočinout. Pak těsto rozválejte na plát v délce plechu a rozkrojte rádlem na čtyři stejně široké pruhy. Položte je na plech vyložený pečícím papírem a zvolna upečte v předehřáté troubě: jablka rozvařte na kaši a podle chuti oslaďte, zchladlé natřete na dva pruhy po celé délce a zakryjte nenamazanými pruhy. Z bílků ušlehejte sníh, zašlehejte do něj cukr, naneste ho navrch pruhů, vložte je zpět do trouby a velmi zvolna krátce zapečte.


Fotky receptu Jablkové řezy se sněhovou čepicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové řezy se sněhovou čepicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka