Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové smaženky

fotka Jablkové smaženky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablkové smaženky:

skořicový cukr  |  olej na smažení  | 1/2 lžičky kypřícího prášku  | 20 dkg hladké mouky  | 2 vejce  | 1 špetka soli  | 4 jablka  | 1/4 l mléka  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Jablkové smaženky:



Připravíme si jablka, která oloupeme a najemno nastrouháme.

Do mísy rozklepneme vejce, vidličkou rozšleháme, přidáme cukr, špetku soli, mléko, mouku a promícháme. Do hustšího těstíčka vmícháme připravená jablka. Vše promícháme a spojíme.

Rozpálíme si na pánvi olej a klademe malé hromádky, které zploštíme na silné placičky a pod pokličkou upečeme po obou stranách dozlatova.

Horké jablkové smaženky obalujeme ve skořicovém cukru. Jsou výborné teplé i studené.


Fotky receptu Jablkové smaženky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové smaženky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !