Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové smaženky

fotka Jablkové smaženky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablkové smaženky:

skořicový cukr  |  olej na smažení  | 1/2 lžičky kypřícího prášku  | 20 dkg hladké mouky  | 2 vejce  | 1 špetka soli  | 4 jablka  | 1/4 l mléka  | 1 lžíce cukru

Postup přípravy receptu Jablkové smaženky:



Připravíme si jablka, která oloupeme a najemno nastrouháme.

Do mísy rozklepneme vejce, vidličkou rozšleháme, přidáme cukr, špetku soli, mléko, mouku a promícháme. Do hustšího těstíčka vmícháme připravená jablka. Vše promícháme a spojíme.

Rozpálíme si na pánvi olej a klademe malé hromádky, které zploštíme na silné placičky a pod pokličkou upečeme po obou stranách dozlatova.

Horké jablkové smaženky obalujeme ve skořicovém cukru. Jsou výborné teplé i studené.


Fotky receptu Jablkové smaženky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové smaženky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !