Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jáhlová miska se sýrem a řeřichou

fotka Jáhlová miska se sýrem a řeřichou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jáhlová miska se sýrem a řeřichou:

1 lžička řeřichy  | 1 lžíce oliv. oleje  | 5 dkg tvrdého sýru  | 1 špetka soli  | 1 hrst jáhel  | 2 jarní cibulky

Postup přípravy receptu Jáhlová miska se sýrem a řeřichou:

Hrst jahel dvakrát spaříme a uvaříme ve slané vodě doměkka, asi 10 minut.
Mezitím si nadrobno nakrájíme jarní cibulku, na kostičky sýr a vložíme do misky.
Uvařené jáhly scedíme, propláchneme vodou a přidáme k cibulce a sýru a důkladně promícháme. Podle chuti přisolíme a zalijeme lžící olivového oleje.
Jáhlovou misku se sýrem ozdobíme nasekanou řeřichou. Pokud nemáme řeřichu, použijeme sekanou pažitku nebo petrželku. Pro nevegetariány je výborné nakrájet do misky k sýru i šunku.
Jáhlová miska se sýrem a řeřichou se podává s chlebem nebo jiným celozrnným pečivem.


Fotky receptu Jáhlová miska se sýrem a řeřichou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlová miska se sýrem a řeřichou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !