Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jáhlové palačinky

fotka Jáhlové palačinky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jáhlové palačinky:

125 gramů jáhel  | 250 ml mléka  | 3 vejce  | 500 gramů špenátu  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 150 gramů ovčího sýra  |  sůl, pepř, olej

Postup přípravy receptu Jáhlové palačinky:

Jáhly spaříme několikrát vroucí vodou. Do vlažného mléka vmícháme 3 vejce, spařené jáhly. Osolíme a necháme 30 minut stát.
Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno a smažíme na oleji až zesklovatí. Přidáme špenát a důkladně prohřejeme. Nakonec vmícháme rozdrobený ovčí sýr, osolíme a opepříme.
Z odstátých jáhel usmažíme na oleji palčinky do růžova. Poklademe špenátovou směsí a zavineme. Vložíme do vymazané ohnivzdorné formy a zapékáme asi 15 minut.


Fotky receptu Jáhlové palačinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáhlové palačinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !