Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.06. 2018
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodová nadýchaná pěna

fotka Jahodová nadýchaná pěna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jahodová nadýchaná pěna:

500 g jahod  | 4 bílky  | 150 g cukr písek jemný

Postup přípravy receptu Jahodová nadýchaná pěna:

Nejdříve ovoce s polovinou cukru rozmačkáme, potom ušleháme bílky na tuhý sníh, do kterého všleháme druhou polovinu jemného pískové cukru a potom opatrně po lžících přidáváme utřené ovoce a stále šleháme, až vznikne tuhá pěna.

Je dříve hotova, než když bílky třeme přímo s cukrem.


Fotky receptu Jahodová nadýchaná pěna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodová nadýchaná pěna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !