Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodová zapečená pěna

fotka Jahodová zapečená pěna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jahodová zapečená pěna:

250 g lesních jahod  | 200 g cukru  | 30 g másla  | 4 ks vaječných bílků  | 0,8 l mléka  | dle chuti: šlehačka na zdobení

Postup přípravy receptu Jahodová zapečená pěna:


Očištěné jahody propasírujeme sítem na kaši a smícháme s více jak polovinou výše uvedeného cukru. Z bílků ušleháme pevný sníh, do něho zašleháme zbylý cukr. Když je pěna pevná přidáme postupně prolisované jahody. Pěnu naplníme do dobře máslem vymazané misky, vysypané cukrem a zvolna pečeme v mírně předehřáté troubě kolem 170 °C cca 20 minut. Povrch zdobíme šlehačkou a ihned podáváme, jinak nám pěna spadne.




Fotky receptu Jahodová zapečená pěna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodová zapečená pěna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !