Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodové delikatesy

fotka Jahodové delikatesy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jahodové delikatesy:

400 g listového těsta  | 1 vejce  | na náplň:  | 1 balíček vanilkového pudinku  | 100 g másla  | 250 ml mléka  | 1 polévkovou lžíci rumu  | 2 lžíce moučkového cukru  | 500 g jahod

Postup přípravy receptu Jahodové delikatesy:

Listové těsto rozválejte na obdélník, který pak rozkrájejte na 6 stejně velkých čtverců. Na každém z nich nožem opatrně nařízněte vrchní část tak, aby se po upečení dala sejmout. Potřete rozšlehaným vejcem a pečte asi 20 minut v troubě vyhřáté na 220 °C. Mléko, pudink a 2 lžíce cukru svařte na hustou kaši. Do vlahé směsi zapracujte elektrickým šlehačem změklé máslo, podle chuti přidejte rum a vyšlehejte hladký krém. Z upečených kostek nožem opatrně sejměte vršky. Krém ozdobně nastříkejte do upečených čtverců, do krému zapichujte plátky omytých a osušených jahod a zlehka přiklopte pokličkami z těsta.


Fotky receptu Jahodové delikatesy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové delikatesy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !