Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.05. 2020
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodové kousky

fotka Jahodové kousky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jahodové kousky :

1/2 kg jahod - nejlépe čerstvých, ale mohou být i mražené  | 300 g listového těsta  | 150 ml šlehačky ke šlehání  | 60 g cukru krystal  | 1 lžíce solamylu  | 1 lžička skořice  |  mouka na vál

Postup přípravy receptu Jahodové kousky :

Jahody omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme je do kastrolu, smícháme s cukrem, solamylem, skořicí a 100 ml vody a suíme doměkka. Listové těsto vyválíme na vále a vykrájíme asi 8 obdélníčků. Dáme je na plech a pečeme asi 20 minut na 180 stupňů, Vychladké obdélníčky rozkrojíme a spodní díl potřeme náplní. Ušleháme šlehačku, kterou na směs naklademe. Přiklopíme druhým dílem a podáváme.


Fotky receptu Jahodové kousky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové kousky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !