Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodové kousky

fotka Jahodové kousky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jahodové kousky :

1/2 kg jahod - nejlépe čerstvých, ale mohou být i mražené  | 300 g listového těsta  | 150 ml šlehačky ke šlehání  | 60 g cukru krystal  | 1 lžíce solamylu  | 1 lžička skořice  |  mouka na vál

Postup přípravy receptu Jahodové kousky :

Jahody omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme je do kastrolu, smícháme s cukrem, solamylem, skořicí a 100 ml vody a suíme doměkka. Listové těsto vyválíme na vále a vykrájíme asi 8 obdélníčků. Dáme je na plech a pečeme asi 20 minut na 180 stupňů, Vychladké obdélníčky rozkrojíme a spodní díl potřeme náplní. Ušleháme šlehačku, kterou na směs naklademe. Přiklopíme druhým dílem a podáváme.


Fotky receptu Jahodové kousky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové kousky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !