Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodové řezy se smetanou

fotka Jahodové řezy se smetanou
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jahodové řezy se smetanou:

5 vajec  | 200 g cukru moučky  | 200 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 2 jahodové pudinky  | 1 L mléka  | 3 zakysané smetany  | 3 vanilkové cukry  | 2 šlehačky v prášku  | 3 dl mléka  |  cukr

Postup přípravy receptu Jahodové řezy se smetanou:

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Na vymazaný a moukou vysypaný plech vylijeme těsto.
Z mléka, cukru a prášků uvaříme pudink a na neupečený korpus jej rozetřeme. Pečeme při 180 stupních asi 18 minut.
Smetany vymícháme s vanilkou a rozetřeme ještě na horký koláč. Necháme vychladnout a dáme do lednice.
Šlehačku vyšleháme a natřeme na koláč. Můžeme ozdobit čokoládou, nebo kousky jahod.


Fotky receptu Jahodové řezy se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové řezy se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !