Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jahodové řezy se smetanou

fotka Jahodové řezy se smetanou
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jahodové řezy se smetanou:

5 vajec  | 200 g cukru moučky  | 200 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 2 jahodové pudinky  | 1 L mléka  | 3 zakysané smetany  | 3 vanilkové cukry  | 2 šlehačky v prášku  | 3 dl mléka  |  cukr

Postup přípravy receptu Jahodové řezy se smetanou:

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Na vymazaný a moukou vysypaný plech vylijeme těsto.
Z mléka, cukru a prášků uvaříme pudink a na neupečený korpus jej rozetřeme. Pečeme při 180 stupních asi 18 minut.
Smetany vymícháme s vanilkou a rozetřeme ještě na horký koláč. Necháme vychladnout a dáme do lednice.
Šlehačku vyšleháme a natřeme na koláč. Můžeme ozdobit čokoládou, nebo kousky jahod.


Fotky receptu Jahodové řezy se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové řezy se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka