18 velkých jahod
| 300 ml smetany ke šlehání
| 3 lžíce citronového tvarohu (připravíme jej doma) nebo citronového sýra
Postup přípravy receptu Jahody plněné krémem:
Z jahod odřežeme stopky tak, aby jahody mohly na talíři stát. Ostrým nožem uděláme ve vrchní části jahody zářez ve tvaru kříže. Nařezané jahody prsty jemně roztlačíme, aby připomínaly lupeny květů. Odložíme. V menší nádobě vyšleháme hustou šlehačku. Opatrně do ní vmícháme citronový tvaroh nebo sýr. Připraveným krémem naplníme zdobicí sáček. Každou jahodu spirálovitě ozdobíme. Jahody přikryjeme a odložíme do chladničky, nebo ihned podáváme.
Fotky receptu Jahody plněné krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!