Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahody Romanoff

fotka Jahody Romanoff
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jahody Romanoff:

500 g jahod  | 300-400 ml pomerančové štávy  | 40-60 ml pomerančového likéru  | 1 pomeranč  | 200 g smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Jahody Romanoff:

Jahody opláchneme a necháme okapat. Potom odstraníme okvětí. V hlubší misce smícháme pomerančovou štávu s likérem a vložíme do ní jahody. Při pokojové teplotě je pak necháme 30 minut marinovat. Pomeranč omyjeme a osušíme. Kůru oloupeme v tenkých proužkách a odložíme stranou. Potom pomeranč rozkrojíme, vymačkáme štávu a přidáme k jahodám. Jahody dáme do misek nebo pohárků a zalijeme štávou. Ušleháme šlehačku a upravíme ji na jahody. Navrch pak posypeme jemnými proužky pomerančové kůry.


Fotky receptu Jahody Romanoff:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahody Romanoff
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !