Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jambalaya po česku

fotka Jambalaya po česku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jambalaya po česku:

250 g (2 varné sáčky) předvařené rýže  | 4 lžíce oleje  | 1 cibule  |  směs koření „Paella“  | 1 střední syrový brambor  | 200 g mraženého zeleninového leča  | 1 lžíce rozinek  | 200 g nakládaných sojových klíčků v mírně slaném nálevu (čistá hmotnost 90 g) nebo sterilovaný hrášek či kukuřice  | 100 g krájené šunky (šunkový salám, debrecínka)  |  sůl

Postup přípravy receptu Jambalaya po česku:

Ve větší a hlubší pánvičce (s pokličkou) na oleji osmažíme do růžova 1 nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme 2 lžičky směsi koření „Paella“ a lehce opražíme. Dále přidáme 1 najemno nastrouhaný syrový brambor (promícháme) a cca 200 g mraženého zeleninového leča. Osolíme 1 lžičkou soli a zeleninu asi 1 minutu opékáme.

Přisypeme obsah 2 varných sáčků s předvařenou rýží a 1 lžíci rozinek. Vše dobře promícháme. Přilijeme 600 ml vody, přivedeme k varu a za občasného míchání na mírném ohni pod pokličkou dusíme 15 minut.

Odstavíme z ohně, vmícháme sojové klíčky (nebo hrášek či kukuřici) a najemno pokrájenou šunku a dle chuti dosolíme. Přiklopíme opět poklicí a necháme 5 – 10 minut stát, než rýže ještě trochu „dojde“ a všechny chutě a vůně se dostatečně promísí.


Fotky receptu Jambalaya po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jambalaya po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !