Postup přípravy receptu Jarní plněná králičí stehna:
Jemně nakrájenou cibuli a slaninu osmahneme, přidáme nasekaný špenát s kopřivami. Osolíme, opepříme, přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání necháme zhoustnout.
Z králičího stehna opatrně vyjmeme kosti a tím vytvoříme dostatečný prostor na vychladlou nádivku. Otvor spíchneme jehlami.
Připravíme si vývar, na který dáme vařit zhruba 250 ml vody společně s kostkou MAGGI Bylinek česnek a petržel.
Velkou cibuli nakrájíme nadrobno, na oleji ji osmažíme dozlatova, přidáme nasekaný česnek a podlijeme vychladlým vývarem z MAGGI bylinkové kostky.
Na tento základ vložíme králičí stehna a dusíme je v troubě doměkka.
Maso vyjmeme a uložíme do tepla.
Šťávu vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme zbývajícím vývarem popř. ještě přilijeme vodu. Osolíme, opepříme a asi 30 minut necháme povařit.