Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na česneku

fotka Játra na česneku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra na česneku:

600 g vepřových jater  | špetka pepře  | 1 červená cibule  | 1 svazek mladé cibulky  | 1 lžička soli  | 5 stroužků česneku  | 2 lžíce sádla  | 1 lžíce mouky  | 1 lžíce sojové omáčky  | 50 ml červeného vína  | 200 ml vývaru

Postup přípravy receptu Játra na česneku:

Na pánvi rozpálíme sádlo, a nakrájená játra na něm krátce opečeme. Přidáme cibulku a česnek a vše krátce orestujeme. Játra zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a vývarem. Na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Nakonec ochutíme mletým pepřem, solí a dle chuti přidáme sojovou omáčku. Podáváme s opečeným chlebem nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Játra na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !