Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na česneku

fotka Játra na česneku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra na česneku:

600 g vepřových jater  | špetka pepře  | 1 červená cibule  | 1 svazek mladé cibulky  | 1 lžička soli  | 5 stroužků česneku  | 2 lžíce sádla  | 1 lžíce mouky  | 1 lžíce sojové omáčky  | 50 ml červeného vína  | 200 ml vývaru

Postup přípravy receptu Játra na česneku:

Na pánvi rozpálíme sádlo, a nakrájená játra na něm krátce opečeme. Přidáme cibulku a česnek a vše krátce orestujeme. Játra zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a vývarem. Na mírném ohni dusíme asi 10 minut. Nakonec ochutíme mletým pepřem, solí a dle chuti přidáme sojovou omáčku. Podáváme s opečeným chlebem nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Játra na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !