Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na fazolích

fotka Játra na fazolích
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játra na fazolích:

0,5 kg kuřecích, nebo krůtích jater  | 3 ks stroužků česneku  | 2 ks střední cibule  | 1 ks plechovka fazolí ve slaném nálevu  | 1ks plechovka fazolí s chilli  |  kmín  |  gulášové koření  |  olej  |  slepičí bujon  |  sůl  |  pepř  |  škrobová moučka  |  voda

Postup přípravy receptu Játra na fazolích:

Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme dle vlastní chuti. Po orestování vlijeme fazole s chilli, druhou plechovku fazolí přecedíme a do kastrolu hodíme pouze obsah. Dle potřeby podlijeme vodou, přidáme slepičí bujom. Před dokončením prolisujeme do pokrmu česnek, případně solíme a zahustíme škrobem. Priloha- těstoviny, rýže, chléb


Fotky receptu Játra na fazolích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na fazolích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !