Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na hradišťance

fotka Játra na hradišťance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játra na hradišťance:

600 g jater  | 1 lžička ml. pálivé papriky  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce ostrého kečupu  | 2 cibule  | 1 sklenice hradišťanky  |  jarní cibulka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Játra na hradišťance:

Vepřová játra očistíme a nakrájíme na silnější nudličky. Drůbeží játra ponecháme celá. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Sterilovanou hradišťanku necháme dobře okapat.
Rozpálíme olej a játra zprudka osmahneme. Přidáme cibulku a spolu dusíme 5 minut.
Poté přidáme hradišťanku i kečup a promícháme. Zaprášíme paprikou a za občasného promíchání dusíme 15 minut. Nakonec játra ochutíme pepřem i solí a odstavíme.
Játra na hradišťance podáváme s vařenou rýží, kterou připravíme podle návodu na obalu, sypanou na kolečka nakrájenou jarní cibulkou.


Fotky receptu Játra na hradišťance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na hradišťance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !