Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Játra na jehle

fotka Játra na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra na jehle :

400 g drůbeží játra  | 100 g anglická slanina  | 100 g žampióny  | 2 lžíce kaparů  | 1 cibule  |  olej  |  worcesterová omáčka  |  drcený kmín  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Játra na jehle :

Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě napichujeme kousky surovin, ochutíme solí, kmínem a vkládáme do horkého tuku.

Za stálého otáčení opékáme doměkka, přidáme rozetřené kapary, bobkový list a zakapeme worchestrovou omáčkou, případně vlijeme trochu vody. Vzniklou šťávou přeléváme celý špíz.


Fotky receptu Játra na jehle :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !