Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na kyselo

fotka Játra na kyselo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játra na kyselo:

500 g vepřových jater  | 1 zeleninové lečo  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 1 cibule  |  česnek podle chuti  |  worcesterová omáčka

Postup přípravy receptu Játra na kyselo:

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit doměkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme a dáme podle chuti worcesterovou omáčku.


Fotky receptu Játra na kyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na kyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !