Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Pejsci se radují z krmiva od čtenářek portálu Chytrá ŽenaPejsci se radují z krmiva od čtenářek portálu Chytrá Žena
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.07. 2015
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na roštu

fotka Játra na roštu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Játra na roštu:

75 dkg vepřových jater  | 20 dkg anglické slaniny  |  sůl  |  pepř  |  olej  |  worcester

Postup přípravy receptu Játra na roštu:

Játra nakrájíme na větší plátky, lehce je naklepeme, okraje nařízneme, posypeme pepřem, worcestrem a olejem. Dáme na rozehřátý rošt a opékáme z každé strany cca 4 minuty. Potíráme je olejem. Slaninu nakrájíme na silnější plátky, opečeme jí na oleji a podáváme s játry. Játra po vyndání osolíme a pokapeme worcestrem. Příloha je zelenina.

Fotky receptu Játra na roštu:

Játra na roštu
Játra na roštu
Játra na roštu
Játra na roštu
Játra na roštu
Fotky vložil: hlouskova,Vikitorie 
Hodnocení receptu Játra na roštu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !