Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra na šalvěji

fotka Játra na šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra na šalvěji :

800 g telecích jater na nudličky  | 120 g másla  | 500 g drobně nakrájené cibule  | 4 lžíce citronové šťávy  | 150 ml bílého vína  | 3 lžíce jemně nasekané šalvěje  | 3 lžíce nasekané petrželky  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Játra na šalvěji :

Cibuli osmažíme a odložíme stranou. Na zbylém másle asi 5 minut restujeme játra, přeložíme je na misku, zakapeme citronovou šťávou a udržujeme v teple. Do šťávy z cibule a jater přilijememe 100 ml vína a prudce povaříme. Přidáme šalvěj s cibulí a dusíme 5 minut. Přidáme játra a ještě několik minut restujeme. Dolíjeme víno, přisypeme petrželku, promícháme, prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Játra na šalvěji :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !