Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra na šalvěji

fotka Játra na šalvěji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra na šalvěji :

800 g telecích jater na nudličky  | 120 g másla  | 500 g drobně nakrájené cibule  | 4 lžíce citronové šťávy  | 150 ml bílého vína  | 3 lžíce jemně nasekané šalvěje  | 3 lžíce nasekané petrželky  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Játra na šalvěji :

Cibuli osmažíme a odložíme stranou. Na zbylém másle asi 5 minut restujeme játra, přeložíme je na misku, zakapeme citronovou šťávou a udržujeme v teple. Do šťávy z cibule a jater přilijememe 100 ml vína a prudce povaříme. Přidáme šalvěj s cibulí a dusíme 5 minut. Přidáme játra a ještě několik minut restujeme. Dolíjeme víno, přisypeme petrželku, promícháme, prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Játra na šalvěji :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka