Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Játra po cchuansku

fotka Játra po cchuansku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játra po cchuansku:

500 g jater  |  škrobová moučka  | 5 lžic oleje  |  hrst sušených hub  | 1 stroužek česneku  | 3 mladé cibulky  | 1 lžička cukru  |  hrst zelených fazolek  |  mletý zázvor  |  pálivá paprika  | 2 lžíce sojové omáčky  | 1 dcl vývaru  | 2 lžíce dezertního vína  | 1 lžička glutasolu

Postup přípravy receptu Játra po cchuansku:

Játra nakrájíme na tenké plátky, obalíme je v škrobové moučce a prudce opečeme na oleji.
Pokrájíme houby, česnek, a cibuli a přidáme k opečeným játrům, osmahneme, přidáme cukr, zázvor, papriku, soj. omáčku, víno, vývar a glutasol. Nakonec přidáme sterilované fazolky. Prohřejeme, promícháme a stáhneme


Fotky receptu Játra po cchuansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po cchuansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !