Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra po havajsku

fotka Játra po havajsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra po havajsku:

600 g vepřových jater  | 0,25 l teplého mléka  | 2 pomeranče  | 4 kolečka kompotovaného ananasu  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Játra po havajsku:

Játra odblaníme a nakrájíme na menší plátky. Vložíme je do misky a zalijeme teplým mlékem. Po 30 minutách játra vyjmeme, necháme na sítu okapat a oschnout. Na pánvi rozehřejeme máslo a játra po obou stranách opečeme. Pak je přendáme do zapékací misky, osolíme, opepříme a vložíme do mírně vyhřáté trouby. Mezitím oloupeme pomeranče a rozdělíme je na jednotlivé dílky, kolečka ananasu rozdělíme na kousky. Ovoce v pánvičce ohřejeme na mírném ohni a nakonec promícháme s játry. Příloha-ryže.


Fotky receptu Játra po havajsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po havajsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !