Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra po havajsku

fotka Játra po havajsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játra po havajsku:

600 g vepřových jater  | 0,25 l teplého mléka  | 2 pomeranče  | 4 kolečka kompotovaného ananasu  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Játra po havajsku:

Játra odblaníme a nakrájíme na menší plátky. Vložíme je do misky a zalijeme teplým mlékem. Po 30 minutách játra vyjmeme, necháme na sítu okapat a oschnout. Na pánvi rozehřejeme máslo a játra po obou stranách opečeme. Pak je přendáme do zapékací misky, osolíme, opepříme a vložíme do mírně vyhřáté trouby. Mezitím oloupeme pomeranče a rozdělíme je na jednotlivé dílky, kolečka ananasu rozdělíme na kousky. Ovoce v pánvičce ohřejeme na mírném ohni a nakonec promícháme s játry. Příloha-ryže.


Fotky receptu Játra po havajsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra po havajsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky