600 g vepřových jater
| 0,25 l teplého mléka
| 2 pomeranče
| 4 kolečka kompotovaného ananasu
| dle potřeby máslo
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
Postup přípravy receptu Játra po havajsku:
Játra odblaníme a nakrájíme na menší plátky. Vložíme je do misky a zalijeme teplým mlékem. Po 30 minutách játra vyjmeme, necháme na sítu okapat a oschnout. Na pánvi rozehřejeme máslo a játra po obou stranách opečeme. Pak je přendáme do zapékací misky, osolíme, opepříme a vložíme do mírně vyhřáté trouby. Mezitím oloupeme pomeranče a rozdělíme je na jednotlivé dílky, kolečka ananasu rozdělíme na kousky. Ovoce v pánvičce ohřejeme na mírném ohni a nakonec promícháme s játry. Příloha-ryže.
Fotky receptu Játra po havajsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!