400 g telecích jater
| 2 jablka
| 2 cibule
| 2 vejce
| hladkou mouku
| 50 g mandlových lupínků
| máslo na smažení
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Játra s jablky:
Omytá a osušená játra nakrájejte na plátky a zbavte je šlach a chrupavek. Osolte je opepřete. Z mouky a vajec ušlehejte hladké těstíčko. Plátky jater namočte v těstíčku a obalte v mandlových lupíncích. Jablka omyjte, vykrojte jádřince a nakrájejte na kroužky. Cibuli nakrájejte na kolečka. Jablka i cibuli poduste v pánvi na rozpuštěném másle. Játra opékejte z každé strany asi 4 minuty. Podávejte s dušenými jablky a cibulí.
Fotky receptu Játra s jablky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!